Komisioni parlamentar hetimor për hidrocentralet

Komisioni parlamentar hetimor për hidrocentralet

Gjatë ditës edhe hidrocentralet ishin temë e ballafaqimit të komisionit parlamentar hetimor për këtë problem, që jorrallë ka ngjallur reagime të qytetarëve. Ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe i Ambientit Blerim Kuçi raportoi para deputetëve./21Media