Debate: Punësimi varet nga sundimi i ligjit

Kërkohet vullnet politik për të përmbushur prioritetet e Agjendës për Reforma Evropian

Instituti i Prishtinës për Studime Politike, Grupi për Studime Juridike dhe Politike dhe Instituti GAP organizuan tryezë diskutimi me temën “Agjenda për Reforma Evropiane (ERA) në sektorin e punësimit”. U tha se sundimi i ligjit dhe qeverisja e mirë kanë rëndësi të madhe në punësim dhe janë tema që ndërlidhen më njëra tjetrën./21Media

Back to top button