Vendimin i Qeverisë për skemat sociale dhe pensionale - PDK dhe AAK e kanë quajtur jonjerëzor dhe skandaloz

Vendimin i Qeverisë për skemat sociale dhe pensionale – PDK dhe AAK e kanë quajtur jonjerëzor dhe skandaloz

Vendimi i djeshëm i Qeverisë për heqjen e shtesës për 20 euro në pensionet bazike, ka ngjallur reagimin jo vetëm të pensionistëve, por edhe të opozitës. PDK dhe AAK kanë kërkuar nga Qeveria të anulojë këtë vendim të cilin e kanë quajtur skandaloz. Lidhur me këtë vendim Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati e ka dhënë një sqarim.(Teksti & kamera: Arlinda Hoxha)strong>/21Media