Josh Cyganik, inspektor i hekurudhave të Unionit Pacific, dëgjoi një grup adoleshentësh që talleshin me shtëpinë e një të moshuari. Inspektori i hekurudhës vendosi të bëjë diçka për këtë.

Inspektori i hekurudhës dëgjoi adoleshentët duke thënë, ‘Shikoni këtë shtëpi, ata thjesht duhet ta djegin.’

Ai u kërkoi miqve të tij në Facebook të ndihmonin në rinovimin e shtëpisë dhe postoi një status në lidhje me të.

Kështu që unë isha në punë disa javë më parë dhe dëgjova dy djem adoleshentë duke ecur pranë shtëpisë së plakut. Ata thanë me zë të lartë sa për të dëgjuar ‘Shikoni këtë shtëpi, ata thjesht duhet ta djegin atë’. Prandaj, po pyes nëse dikush dëshiron të ndihmojë këtë të shtunë, vullnetarisht për të ndihmuar në pikturimin e shtëpisë!

Mbështetja ishte e pabesueshme. Kishte vullnetarë që vinin nga Texasi, Washingtoni dhe California, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

‘Unë ndalova së numëruari në nëntëdhjetë e pesë vullnetarë, por të gjithë u shfaqën të entuziazmuar dhe të gatshëm për të ndihmuar.’

‘Unë nuk jam hero. Unë u rrita për të respektuar njerëzit që erdhën para meje, për të ndihmuar të tjerët që nuk kanë shumë ‘, tha Josh.

Dhe, më poshtë shikoni rezultatin përfundimtar./21Media