Osmani: Të respektohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese.-Lajçak: Kosova ta ndryshojë kushtetutën, ajo nuk është bibël Deklarata e përfaqësuesit të BE-së Lajçak në Beograd se Kosova duhet ta ndryshojë kushtetutën për asociacionin nxiti reagime në Kosovë.

Osmani: Të respektohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese.-Lajçak: Kosova ta ndryshojë kushtetutën, ajo nuk është bibël

Deklarata e përfaqësuesit të BE-së Lajçak në Beograd se Kosova duhet ta ndryshojë kushtetutën për asociacionin nxiti reagime në Kosovë.

E kundërshtoi kryeparlamentarja Vjosa Osmani si dhe deputetë të pushtetit dhe të opozitës.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI) /21Media