Mendoni dy herë para se t'i hidhni ato

Mendoni dy herë para se t’i hidhni ato

Imagjinatën e disa njerëzve mund ta kenë zili të tjerët.

Nga diçka krejt e thjesht apo më mirë të themi nga gjërat e vjetra ata arrijnë të krijojnë diçka unike dhe të bukur.

Me kreativitetin e tyre njerëzit gjërave të vjetra u japin jetë.

Këto krijime, dekore mund t’i japin pamje krejtësisht ndryshe shtëpisë, oborrit të juaj. /21Media