Në prag të festave të fundvitit, përveç shtëpive dhe ambienteve private zakonisht zbukurohen edhe qytetet e Kosovës. Por, këtë vit këto festa jo vetëm Kosovën por të gjithën botën po e gjejnë në përballje me Covid-19.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, këtë vit për zbukurimin e sheshit dhe rrugët e Prishtinës ka kërkuar mendimin e qytetarëve.

Përmes një postimi në Twitter ai e ka vendosur në votim këtë çështje, duke kërkuar votimin e  qytetarëve./21Media