Studenti i thot ministrit Bajrami: Po diplomojmë për tu bërë kamarierë

Studenti i thot ministrit Bajrami: Po diplomojmë për tu bërë kamarierë

Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, Greg Delawie u bëri thirrje të rinjve që të votojnë për atë që mendon se i duhet vendit, për ata që punojnë për të mirën e Kosovës dhe jo të vetvetes. Në ceremoninë e diplomat të studentëve të universitetit të Prishtinës tha se dëshiron t’i përgënjeshtroj pohimet se drejtuesit e shtetit vijnë në pushtet me përkrahjen e bashkësisë ndërkombëtare. Theksoi se janë aq të zënë sa nuk kanë kohë te merren me gjëra të tilla./21Media