Delawie takon deputetët e LDK-së dhe të PDK-së

Ismet Beqiri nga LDK ka thënë se janë unik për demarkacionin

Ambasadori Amerikan në Kosovë, Greg Delawie, gjatë ditës ka mbajtur takim me përfaqësuesit e LDK-së ku temë kryesore ishte demarkacioni. Pas këtij takimi, Ismet Beqiri, tha se janë unik për votimin e demarkacionit. Delawie gjatë ditës takoi edhe disa deputetë të PDK-së që janë kundër versionit aktual të demarkacionit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button