Sahiti: Më shumë bursat nga SHBA-të .-Ramajli: Të ngritën kapacitetet prodhuese

Sahiti: Më shumë bursat nga SHBA-të .-Ramajli: Të ngritën kapacitetet prodhuese

“ Arsimi për të Ardhmen” ishte tema e konferencës në të cilën u diskutua për fuqizimin e bashkëpunimit midis institucioneve të arsimit të lartë, Qeverisë dhe Sektorit Privat. Ambasadori amerikan Delawie i porositi të rinjtë që të kontribuojnë për vendin e tyre./21Media