Të mërkurën e ardhshme një delegacion i Kosovës do të vizitojë punimet në lokacionin e varrezës masive në Kizhevak të Serbisë.

Kushtrim Gara nga komisioni qeveritar ka deklaruar se punimet do të vazhdojnë deri të dihet se janë kryet të gjitha punimet dhe aty nuk ka mbetje mortore.

Ndryshe, në këtë lokacion dje janë gjetur mbetje mortore, ndërsa, punimet kanë vazhduar edhe sot.