Komisioni për Integrim Evropian ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën është diskutuar rreth raportit të Këshillit Gjyqësor dhe Prokurorial. Pas mbledhjes, deputetja e PDK-së, Blerta Deliu – Kodra u deklarua para mediave./21Media