Një video është bërë virale në rrjetet sociale, ku shfaqet një dele me syze dhe kapele teksa bën gjiro nëpër qytet.

Delja ka edhe një shofer personal. Është djali i një pronarit të fermes, ai pa që delja po ecte ngadalë në krahasim me tufën dhe vendosi ta merrte me vete me makinë.

Siç shihet delja është me e veçantë pasi që arrin të qëndrojë ulur në veturë dhe të duket shumë Cool në stilin e saj prej gangsterje./21Media