Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” mban konferencën e parë mbi fushatën parazgjedhore

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” mban konferencën e parë mbi fushatën parazgjedhore

Konferenca do të përmbledhë gjetjet nga monitorimi i shpenzimeve të fushatave, i kryer bashkë me Transparency International të Republikës së Çekisë, problemet e përgjithshme në këtë fushë, si dhe mbarëvajtjen gjatë dy ditëve të fushatës parazgjedhore./21Media