Në përputhje me ligjet austriake të privatësisë, identiteti i burrit nuk është publikuar

Në përputhje me ligjet austriake të privatësisë, identiteti i burrit nuk është publikuar

Një gjykatë austriake sot e dënoi një burrë me dhjetë muaj burg me kusht dhe i shqiptoi një gjobë prej 7.500 eurosh, për shkak se ai dërgoi një fotografi përmes aplikimit të korrespondencës “Vocap”, me mesazhin “refugjatë të dashur, e njoh një punëtor social me këtë kapelë”, ku ai u paraqit veshur me një kapelë me një pamje të krokodilit dhe një kokë të vdekur.

Në përputhje me ligjet austriake të privatësisë, identiteti i burrit nuk është publikuar, njoftojnë mediat austriake.