Osmani: Deputetët do të dënohen për pirje të duhanit.-Gaxheri: Nuk keni krijuar kushte për deputetë

Osmani: Deputetët do të dënohen për pirje të duhanit.-Gaxheri: Nuk keni krijuar kushte për deputetë

Nuk është hera e parë që deputetët shkelin ligjet që i votojnë vetë dhe kjo ndodh shumë shpesh me ligjin për duhanin.
Kryeparlamentarja Vjosa Osmani, paralajmëroi dënime për deputetët që pinë duhan në hapësirat e Kuvendit. /21Media