Deputeti gjerman në mbështetje të letrës së ligjvënësve evropianë dhe amerikanë

Deputeti gjerman nga CDU, Knut Abraham, e ka mbështetur letrën e ligjvënësve evropianë e amerikanë, dërguar Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe Britanisë së Madhe, ku kërkohet ndryshim i qasjes në raport me Kosovën dhe Serbinë.

Ai ka thënë se kjo është një nismë shumë e mirë dhe në kohë.

Abraham e ka shpërndarë shkrimin e deputetes britanike, Alicia Kearns, derisa ka shkruar se “kjo letër e ka mbështetjen time të plotë”.

Të hënën, për letrën e dërguar te sekretari amerikan i Shtetit, shefi i diplomacisë së BE-së, dhe sekretari i Jashtëm britanik, kishte shkruar deputetja në Londër, Alicia Kearns.

Letra ishte nënshkruar nga deputetë dhe kryetarë të komiteteve për punë të jashtme. /kp

Back to top button