Vazhdon rinumërimi i 530 vendovotimeve

Vazhdon rinumërimi i 530 vendovotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve është duke vazhduar rinumërimi i 530 vendvotimeve për runmwrimin e tw cilave  vendosi dje Komisoni Qendror i Zgjedhjeve. Për mw shumë detaje rreth rinumërimit ndjekim një intervistë me Udhëheqësin e QNR-së  Burim Ahmetaj./21Media