Onkologë nga Kosova e Shqipëria bashkë në luftën kundër kancerit të gjirit

Onkologë nga Kosova e Shqipëria bashkë në luftën kundër kancerit të gjirit

Në Kosovë edhe gjatë këtij viti është rritur numri i të prekurve nga kanceri i gjirit, ku vetëm deri në shtator janë regjistruar 270 raste të reja. Kështu u tha në konferenca e parë mbarëkombëtare të organizuar nga Shoqata e Onkologëve të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë./21Media