Ja një këshillë

Ja një këshillë

Kjo nuk duhet të jetë befasi, sidomos pasi pastruesit largohen shpejt nga fytyra, sipas dermatologes Dendy Engelman. Dhe përderisa pastruesit nuk qëndrojnë për kohë të gjatë në fytyrë dhe nuk kanë ndonjë efekt anti-plakje, ajo tha se ia vlen të blini produkte të tilla.

Megjithatë, u shpreh se nuk rekomandohet të blini produkte me efekt kundër plakjes.

“Nëse pastruesi ka përbërës që largojnë grimin, balancojnë lëkurën apo edhe promovojnë një mikrobiome të shëndetshme, ia vlen të investohet. Sidoqoftë, nëse pastruesi pohon se ka në përbërje një lule të rrallë arktike që ka benifite kundër plakjes, atëherë është shumë e mirë për të qenë e vërtetë”, u shpreh ajo.

Andaj, keni kujdes./21Media