“E papranueshme dhe përpjekje për njollosjen e luftës çlirimtare”

“E papranueshme dhe përpjekje për njollosjen e luftës çlirimtare”

Në pafajësinë e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit bësojnë edhe dëshmitarët e masakrës së Qyshkut, njëres prej krimeve më të tmerrshme të forcave serbe të kryera në Kosovë. Ata thonë se Specilaja po pretendon ta njollosë luftën e UÇK-së.