Disa imazhe mjaft interesante dhe argëtuese

Disa imazhe mjaft interesante dhe argëtuese

Profesionistët që me të vërtetë e dinë se si të përdorin Photoshop-in mund të krijojnë fotografi mahnitëse. Ata me photoshop mund të krijojnë edhe foto fantazi.

Megjithaë, shumë njerëz janë të frymëzuar nga shembulli i tyre dhe filluan eksperimentimin… por nuk janë gjithmonë të suksesshëm.

Më poshtë ju sjellim disa “kryevepra” qesharake nga përdoruesit e internetit, të cilët ishin të guximshëm dhe krenar për të ndarë veprat e tyre./21Media