Konfirmohet: S’ka takim në Paris ndërmjet Kosovës e Serbisë

Konfirmohet: S’ka takim në Paris ndërmjet Kosovës e Serbisë

Përkundër paralajmërimeve dhe angazhimeve të shumta në nivel ndërkombëtar, si duket ngërçi në procesin e dialogu Kosovës -Serbi nuk do të tejkalohet aq lehtë. Kabineti i kancelarës gjermane Angela Merkel dhe ai i presidentit francez Emanuel Makron kanë konfirmuar, se takimi ndërmjet delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë i planifikuar për 1 korrik në Paris nuk do të mbahet./21Media