Dështon propozimi i PDK-së për ta hequr nga rendi i ditës votimin e Komisionerit

1 min read

 

Nuk ka kaluar propozimi i Partisë Demokratike të Kosovës, i mbështetur edhe nga grupet e tjera parlamentare të opozitës, që të hiqet nga rendi i ditës zgjedhja e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Ky propozim mori 19 vota për dhe 53 kundër./21Media