Ka shumë mjete dhe teknika për vizatim. Disa përdorin lapsa, disa vajra por, disa vizatojnë me zogj.

Po, duket konfuze në fillim, por ju e keni lexuar saktë ka njerëz që po krijojnë vizatime mahnitëse nga zogj të gjallë. Epo, duke i ushqyer ata dhe kështu duke i rregulluar në formën tuaj të preferuar, natyrisht, transmeton rtv21.tv.

Kjo video është bërë virale në disa platforma të mediave sociale, por nuk dihet se kush qëndron saktësisht pas këtij arti mbresëlënës./21Media