Rritet me 40%, dhuna ndaj grave në Kosovë

Rritet me 40%, dhuna ndaj grave në Kosovë

Përmes ekspozitës, “Dhuna nuk fshehët mrena mureve”, u shpalosën vetëm disa nga tregimet e grave dhe burrave që kanë përjetuar dhunë në familje. Këto rrëfime i ka mbledhur Rrjeti i Grave të Kosovës që vazhdimisht bënë thirrje për mbështetje institucionale dhe ndërgjegjësim qytetarë për t’i ndihmuar viktimat e dhunës në familje./(Teksti-Aferdita DURAKU)./21Media