U publikua raporti “Shërbimet sociale në kohë pandemie”

U publikua raporti “Shërbimet sociale në kohë pandemie”

Gjatë pandemisë është rritur numri i rasteve të dhunës në familje dhe ndaj fëmijët pa përkujdesje, vuri në dukje Koalicioni i organizatave joqeveritare për mbrojtjen e fëmijëve. Ky vlerësim u paraqit me rastin e publikimit të raportit “Shërbimet sociale në kohë pandemie”./21Media