Një nënë nga Prishtina është ankuar se një i dyshuar, ende i panjohur, ka dhunuar vajzën e saj, e cila është në moshë të mitur.

Ngjarja raportohet të ketë ndodhur më 28 shkurt të këtij viti, ndërkaq rasti është hapur më 19 prill.

Në lidhje me këtë, Policia e Kosovës ka njoftuar prokurori dhe rasti është nën hetime./21Media