Idetë e gjysheve që ju shkrijnë së qeshuri

Idetë e gjysheve që ju shkrijnë së qeshuri

Nëse mendoni të jesh në moshë të shtyrë nënkupton për të lexuar gazetën dhe për t’u shtrirë në shtrat, keni gabuar. Jeta e një gjyshe mund të jetë befasuese dhe zbavitëse sidomos kur bëhet fjalë për dhurata.

Më poshtë janë dhënë disa krijime fantastike që premtojnë të ua ndreqin ditën tuaj./21Media