Hantke: Udhëheqësve u përshtatet ta mbajnë statusin politik siç është.-Surroi: Konsensusi nuk mungon vetëm te pala kosovare.-Miliçeviq: Situata aktuale na çon drejt konfliktit të heshtur.-Osmani: Serbia e ka keqpërdorur mos unitetin e palës kosovare

Hantke: Udhëheqësve u përshtatet ta mbajnë statusin politik siç është.-Surroi: Konsensusi nuk mungon vetëm te pala kosovare.-Miliçeviq: Situata aktuale na çon drejt konfliktit të heshtur.-Osmani: Serbia e ka keqpërdorur mos unitetin e palës kosovare

Instituti KIPRED dhe Instituti Riinvest me mbështetjen e Zyrës së Fondacionit Fredrich Elbert në Kosovë organizuan konferencën ndërkombëtare të ekspertëve për t’i kontribuuar ndërtimit të konsensusit në mes të akterëve kyç në dialogun Kosovë-Serbi./21Media