Familjarët e të pagjeturve, skeptik që problemi do të zgjidhet përfundimisht 

Familjarët e të pagjeturve, skeptik që problemi do të zgjidhet përfundimisht 

Diskutimin për të pagjeturit një ditë më parë në Bruksel, mes kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandër Vucic, u vlerësua si hap pozitiv. Mirëpo përfaqësues të familjeve të të pagjeturve nuk shprehen optimist se politikanët kanë seriozitetin e nevojshëm për të zgjidhur këtë çështje përfundimisht.(E pergaditi- Albulena NUHA)./21Media