Tash për tash nuk dihet se kur do të vazhdojnë këto bisedime

  Tash për tash nuk dihet se kur do të vazhdojnë këto bisedime

Çështja e të zhdukurve po pritet të shqyrtohet më në fund me seriozitetin që kërkohet në bisedimet Kosovë- Serbi. Por, këto bisedime sërish janë fazën pezull. Dhe tash për tash nuk dihet se kur do të vazhdojnë. Duket se do të pritet krijimi i qeverisë së re të Kosovës, e dalë nga zgjedhjet e reja.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI)/21Media