VV-ja dhe PDK-ja nuk i bashkohet Qeverisë në dialog me Serbinë Krasniqi: Procesi i dialogut ka kaluar nga politik në atë teknik

VV-ja dhe PDK-ja nuk i bashkohet Qeverisë në dialog me Serbinë
Krasniqi: Procesi i dialogut ka kaluar nga politik në atë teknik

Koordinatori për dialogun me Serbinë, Skënder Hyseni, ka zhvilluar takim me presidentin Hashim Thaçi dhe kryeministrin Avdullah Hoti, të cilët i ka informuar për bisedimet që ka zhvilluar në Bruksel dhe për takimet që pritet të mbahen. Palët janë pajtuar se dialogu me Serbinë duhet të jetë politik dhe epilogu i tij të jetë me njohje reciproke. Hyseni, Thaçi e Hoti, unitetin politik e konsiderojnë të rëndësishëm për vazhdimin e këtij procesi./21Media