Dialogu: Në shtator pritet takimi i radhës (Video)

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, vlerëson se zgjedhjet e ardhshme në Serbi dhe Kosovë do të ndikojnë në dialogun e Brukselit dhe thotë se të dy udhëheqësit, kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe presidenti Serb Aleksandar Vuçiq, duhet të jenë të kujdesshëm. Cramon vlerëson nga Bashkimi Evropian që të jetë me i shpejtë në gjetjen e zgjidhjes.Për procesin e dialogut Kosovë Serbi, kolegu Burim Zariqi, zhvilloi intervistë më përfaqësuesin e Institutit Demokraci +, Emir Abrashi./21Media
 

Back to top button