Opinione në temën: Dialogu Kosovë- Serbi

Opinione në temën: Dialogu Kosovë- Serbi

Kryeministri, Avdullah Hoti, do ta ketë të vështirë ta formoj ekipin negociator për bisedimet me Serbinë, për shkak se partitë opozitare, Vetëvendosje dhe PDK-ja kanë refuzuar ftesën e kryeministrit për të qenë pjesë e forumit të liderëve ku do të flitej për këtë proces. Analistët vlerësojnë se është e domosdoshme përfshirja e opozitës në këtë proces. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera-Sejdi CANOLLI)./21Media