Donacion në vlerë mbi 150 mijë euro, karroca dhe pajisje ndihmëse

Donacion në vlerë mbi 150 mijë euro, karroca dhe pajisje ndihmëse

Qendra për personat me aftësi të kufizuara “Handikos” përfitoi një donacion me karroca dhe pajisje të tjera ndihmëse në vlerë mbi 150 mijë euro. Këtë donacion nga një shoqatë suedeze e mundësoi aktivisti, Xhafer Balaj nga Istogu me vendbanim në Suedi.  (Teksti- Fitore ADEMI, kamera – Sahit TROSHUPA)./21Media