Kryeziu: Rakiq për mua nuk është ministër.-Rakiq: Si kryetar i Listës Serbe, përgjigjem vetëm në zyrën e partisë

Kryeziu: Rakiq për mua nuk është ministër.-Rakiq: Si kryetar i Listës Serbe, përgjigjem vetëm në zyrën e partisë

Djegia e billbordit “Liria ka emër” me stemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës sot në Graçanicë, ngjalli debat edhe në komisionin parlamentar ku po raportoi ministri nga radhët e komunitetit serb Goran Rakiq. Ky i fundit ka thënë se nuk është në dijeni për këtë ngjarje dhe se për këtë duhet pyetur policia./21Media