"Vettingu – hapi drejt forcimit të gjyqësorit në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”

“Vettingu – hapi drejt forcimit të gjyqësorit në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”

Gjyqësori në vendin tonë nuk ka arritur që të luftojë krimin e organizuar dhe korrupsionin, dhe për këtë përgjegjëse është politika u tha në tryezën e organizuar  nga Partia Socialdemokrate me temën “Vettingu – hapi drejt forcimit të gjyqësorit në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”./21Media