Hoti: Nuk e di nëse LDK do të ketë kandidat për president.-Kadrijaj: Nuk kemi ndërruar qëndrim, sepse është marrë në këshillin e AAK-së.-Hoxhaj: Për zgjedhjen e presidentit ka kohë dhe hapësirë.-Rrahmani: Do të angazhohemi që të kemi zgjedhje

Hoti: Nuk e di nëse LDK do të ketë kandidat për president.-Kadrijaj: Nuk kemi ndërruar qëndrim, sepse është marrë në këshillin e AAK-së.-Hoxhaj: Për zgjedhjen e presidentit ka kohë dhe hapësirë.-Rrahmani: Do të angazhohemi që të kemi zgjedhje

Zgjedhja e presidentit të ri apo zgjedhje të reja? Kjo është dilema e cila nisi të diskutohet menjëherë pas dorëheqjes së Hashim Thaçit. Në LDK ende nuk e dinë se a kanë kandidat për president, derisa AAK thonë se tashme e kanë kandidatin e tyre për president e qe është kryetari i kësaj partie Ramush Haradinaj. PDK vlerëson se për këtë çështje ende ka kohë ndërsa Lëvizja Vetëvendosje kërkon zgjedhje të reja parlamentare.(Teksti- Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Lulzim FANA)/21Media