Elezi: Presim nga Presidenti caktimin e datës për zgjedhje Bulliqi: E pa arsyeshme shtyrja e zgjedhjeve  në Podujevë

Elezi: Presim nga Presidenti caktimin e datës për zgjedhje
Bulliqi: E pa arsyeshme shtyrja e zgjedhjeve  në Podujevë

Presidenti, Hashim Thaçi, ende nuk ka caktuar datën për mbajtjen e zgjedhjeve në komunën e Podujevës dhe në Mitrovicën e veriut. Nga zyra e presidentit bëjnë me dije se po e përcjellin në mënyrë të vazhdueshme  ecurinë e gjendjes së krijuar nga pandemia dhe në konsultim me KQZ-në dhe institucionet shëndetësore, varësisht prej rrethanave, do ta merret vendimi i duhur./21Media