Jakupi: Fjala është për barna eksperimentale, jo të aprovua dhe se efektet anësore mund të jenë shumë të rënda

Jakupi: Fjala është për barna eksperimentale, jo të aprovua dhe se efektet anësore mund të jenë shumë të rënda

Bari klorokin, me të cilin tashmë është furnizuar Shërbimi Spitalor Klinik Universitar, sipas kryetarit të Odës së Farmacistëve të Kosovës, Arianit Jakupi në  kombinim me ilaçin tjetër Azythromycine, mund të ketë efekte të mëdha anësorë. Jakupi thotë se, ky barë nuk është aprovuar për shërimin e Covid 19.(E pergaditi- ALBULENA NUHA)./21Media