Diplomojnë 445 policë, 100 prej tyre janë vajza


Diplomojnë 445 policë, 100 prej tyre janë vajza

Në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së 59-të të Policisë së Kosovës sot kanë diplomuar 445 policë.

Nga 445 policë që diplomuan sot, 345 janë djem dhe 100 vajza.

357 janë shqiptarë, ndërsa 88 prej tyre janë nga komunitetet jo shumicë.


Sot diplomon gjenerata e 59-të e Policisë së Kosovës

Sot me fillim nga ora 09:00 do të mbahet ceremonia e diplomimit të gjeneratës së 59-të të Policisë së Kosovës.

Në këtë ceremoni pritet të marrin pjesë personalitete të larta shtetërore dhe ndërkombëtare, familjarë të zyrtarëve policorë që do të diplomojnë dhe eprorë të Policisë së Kosovës.

Personalitetet e larta shtetërore dhe menaxhmenti i Policisë së Kosovës do të ju drejtohen të pranishmeve me nga një fjalë rasti.

 

Back to top button