Kripa është një ndër produktet që nuk duhet të mungojë kurrë në kuzhinën tuaj, por jo vetëm. Përdorimi i kripës në flokë është një truk i vjetër që ka efket pozitiv. Nëse keni flokë të yndyrshëm, shtoni 2 lugë çaji kripë deti në shampon e flokëve.

Tundeni për pesë minuta para përdorimit dhe më pas lani kokën si zakonisht. K

ripa do të ulë sasinë e sebumit, yndyrës së flokëve dhe do i bëjë të duken sa më të shëndetshëm. Kripa është shumë e këshillueshme edhe në rast se keni rënie ose këputje të flokëve. Ky trajtim duhet përdorur dy herë në javë për një periudhë kohore dy mujore.