Vendosja e lidhëseve të flokëve në dorë për dikë mund të jetë shprehi, por kjo mund të sjellë probleme për shëndetin tuaj.

Më poshtë i gjeni disa prej arsyeve pse nuk duhet t’i mbani në duar lidhëset e flokëve.

Mund të shkaktojë probleme të qarkullimit të gjakut.

Mund të çojë në një infeksion

 

Si dhe përveç probleme shëndetësore mund të prishë pamjen tuaj.