Kur lind një fëmijë, prindërit dhe miqtë fillojnë të spekulojnë rreth asaj se kujt i ngjan ai më shumë.

Por, në disa raste nuk ka nevojë të tregohet se fëmija i kujt jeni.

Njerëzit në fotografitë më poshtë ose posedojnë tiparet më të ndritshme të prindërve të tyre, ose janë kopje e tyre. /21Media