Me ndryshime të thjeshta mund të bëni që lëkura juaj e thatë të përmirësohet dhe të jetë përveç më e bukur, edhe më e shëndetshme.

Dermatologët rekomandojnë hapat si vijon, për kujdes ndaj lëkurës së thatë.

Kur keni lëkurë të thatë, sigurohuni që të ;

Shmangni dushet e shpeshta.

Të mbyllni derën e tualetit,

Të kufizoni kohën në dush nga 5-10 minuta,

Përdorni ujë të vakët në vend të atij të nxehtë,

Pastrohuni me produkte me përmbajtje të lehtë,

Thani lëkurën me peshqir të butë,

Kujdesuni që menjëherë pas larjes të përdorni krem.