Disa këshilla të panjohura dhe të dobishme do t’ju ndihmojnë të “mashtroni” trurin tuaj dhe të flini më shpejt.

Për shembull, përpiquni të shtrydhni gishtat e këmbëve për një sekondë, pastaj relaksohuni. Ky ushtrim do të çlirojë tensionin në trupin tuaj.

Një metodë tjetër është të rishfaqni tërë ditën tuaj në kokën tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë të harroni të gjitha shqetësimet tuaja dhe një mendje e relaksuar bie në gjumë më shpejt./21Media