Shumica e vajzave duan flokë të gjatë, ashtu siç thotë dhe një shprehje “Flokët janë gjysma e bukurisë”! Por jo të gjitha janë të kënaqura me floktët e tyre.

Më poshtë keni 3 mënyra të cilat  ju ndihmojnë për rritjen e flokëve:

Uji me lëng qepësh: Nëse kjo nuk dhe kush më shumë se veza i përmban ato. Proteina e gjetur në vezë do të ushqejnë flokët në mënyrë që të rritet. Përgatitja: Përzieni dy vezë me vaj ulliri dhe aplikojeni në flokët tuaj për 30 minuta. Më pas shpëlajeni me ujë të ftohtë.

Çaji jeshil: Çaji jeshil përbëhet nga antioksidantë që parandalojnë humbjen e flokëve dhe rritjen e flokëve me yndyrë. E gjitha ajo që duhet të bëni është të aplikoni çaj të freskët direkt në flokët tuaj. Kujdesuni që të mbuloni rrënjën. Duhet ta mbani për një orë përpara se ta shpëlani.