Përgjatë kësaj pandemie globale të vazhdueshme, në shumë vende, maskat janë kthyer në një pjesë të ekzistencës. Për shumicën prej neve, lista e rregullt mendore e çelësave, telefonit, portofolit kur dilni nga shtëpia është kthyer në një listë me katër artikuj të çelësave të telefonit, maskës dhe portofolit.

Sigurisht, disa njerëz ankohen për situatën. Dhe ndërsa ata po ankohen, të tjerët po frymëzohen, transmeton rtv21.tv.

Stilisti, Steffen Kraft i cili vendosi të integrojë maskat e fytyrës në ilustrimet e tij. Ndërsa do të shihni, disa nga këto ilustrime vizatohen fjalë për fjalë rreth një maske fytyre, duke e kthyer atë në një gjë krejtësisht tjetër, ndërsa të tjerët janë dixhitale që nxjerrin në pah çështje të rëndësishme ose thjesht gudulisin imagjinatën./21Media