Më 1 korrik në qendrat ku do të ketë përsëritje të zgjedhjeve në Bujanoc, duhet të ketë një dalje masive në zgjedhje dhe një mbështetje të fortë për listën e Luginës së Bashkuar. Kështu ka deklaruar ministri në detyrë për Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj.

Ai shtoi se përsëritja në disa qendra është thelbësore jo vetëm për mandatin e tretë, por edhe për ta ruajtur frymën shqiptare në Bujanoc.

“Pasi Kosova e Shqipëria kanë qëndruar me një zë e një frymë në mbështetje të kësaj liste, ju lutem mbështeteni deri në fund këtë ndërmarrje të përbashkët në të mirë të shqiptarëve”, vijoi Cakaj.